Meteen naar de inhoud

Optreden muziekaal cabaret “Ongestoord genieten” van Flexwerk in de Walfriduskerk op 31 oktober

Dankzij de versoepelingen van de Coronaregels mogen er weer optredens worden verzorgd in de Walfriduskerk. Stichting De Helmster Klokkeluider trapt dit af met muzikaal cabaret van Flexwerk met de titel “Ongestoord genieten”.

De Helmster Klokkeluider: Flexwerk 31-10-2021
Flexwerk

Het volgende is aan ons ingezonden door De Helmster Klokkeluider:

Raakt u ook totaal gestoord…..van alle herrie die u hoort? Van de macht der social media? Van alle onrust? Van alle tegenstrijdige berichten? Soms verlang je naar die goede oude tijd. Met schrijvers en artiesten als Annie M.G. Schmidt, Ramses Shaffy, Robert Long en Don Quishocking.

Het muzikaal cabaret van Flexwerk stilt dat verlangen. Met hen komt u tot de conclusie dat alles weer goed zal komen. Daartoe overtuigen de muziek en teksten van Nederlandse iconen en de eigen Flexwerken. Geniet van de rijkdom van muziek en cultuur, dicht bij huis.

De plaats waar deze voorstelling het best tot z’n recht komt is natuurlijk de Walfriduskerk in Hellum. Na een lange periode waarin voorstellingen en optredens niet mogelijk waren, kunnen de deuren van de Walfriduskerk daadwerkelijk weer open voor een breed publiek. 

Op zondag 31 oktober 2021 vindt daar tussen 15:00-17:00 de voorstelling van Flexwerk plaats. Van tevoren reserveren is belangrijk. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar . Eventuele vragen kunt u ook via dit mailadres stellen. Bij binnenkomst voor aanvang vragen we u de (verplichte) corona QR-code bij de hand te hebben. De entree bedraagt 12,50 en is inclusief een consumptie. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. 

Raakt u ook totaal gestoord…..van alle herrie die u hoort? Van de macht der social media? Van alle onrust? Van alle tegenstrijdige berichten? Soms verlang je naar die goede oude tijd. Met schrijvers en artiesten als Annie M.G. Schmidt, Ramses Shaffy, Robert Long en Don Quishocking.

Het muzikaal cabaret van Flexwerk stilt dat verlangen. Met hen komt u tot de conclusie dat alles weer goed zal komen. Daartoe overtuigen de muziek en teksten van Nederlandse iconen en de eigen Flexwerken. Geniet van de rijkdom van muziek en cultuur, dicht bij huis.

De plaats waar deze voorstelling het best tot z’n recht komt is natuurlijk de Walfriduskerk in Hellum. Na een lange periode waarin voorstellingen en optredens niet mogelijk waren, kunnen de deuren van de Walfriduskerk daadwerkelijk weer open voor een breed publiek. 

Op zondag 31 oktober 2021 vindt daar tussen 15:00-17:00 de voorstelling van Flexwerk plaats. Van tevoren reserveren is belangrijk. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar . Eventuele vragen kunt u ook via dit mailadres stellen. Bij binnenkomst voor aanvang vragen we u de (verplichte) corona QR-code bij de hand te hebben. De entree bedraagt 12,50 en is inclusief een consumptie. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. 

De Helmster Klokkeluider: Flyer Flexwerk 31-10-2021
Flyer Flexwerk 31-10-2021

Abonneer
Laat het weten als er

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dorpsvisie enquête
Wat vind u van het dorp? Wat kan beter? Wat is goed?
Helpt u ons mee om een dorpsvisie te maken? Vul de enquête in en maak kans op mooie waardebonnen!

X