Meteen naar de inhoud

Sportveld

Sportveld Hellum
Doel aan noordkant op het sportveld in Hellum

Achter de kerk is het sportveld van Hellum te vinden. De ingang is te vinden in de bocht waar de Kerkstraat en Enterij elkaar tegenkomen, bij Enterij 3.

Op het sportveld wordt jaarlijks een groots recreatief volleybaltoernooi georganiseerd door Stichting Aigenwies met deelnemende teams uit de regio. Tijdens dit toernooiweekend worden ook 2 feestavonden gehouden in de feesttent die ook aanwezig is op het sportveld op dat moment.

In de rest van het jaar wordt het sportveld voor verschillende kleinere activiteiten gebruikt. Meestal tijdens de zomermaanden door voetbalteams uit omliggende dorpen om te oefenen.

Faciliteiten

  • Verhard gedeelte bij de ingang (grasklinkers)
  • Krachtstroom en 230V vanuit stroomkast in de hoek van het sportveld
  • Lichtmast met 2 neonlampen bij de ingang
  • Rioolaansluiting
  • Vlaggenmast bij de ingang
  • 2 doelen zonder net
  • 2 grote opvangnetten achter de doelen

Beheer

Het beheer wordt uitgevoerd door Vereniging Dorpsbelangen Hellum. Voor meer informatie over het gebruik van het sportveld en de sleutel van de stroomkast op het sportveld kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Locatie

Hoewel het sportveld formeel geen adres heeft herkennen diverse routeplanners het adres Enterij 1 in Hellum als de juiste locatie voor het sportveld. Vroeger heeft er langs het sportveld een clubgebouw van een hondenclub gestaan met het adres Enterij 1. In het geval uw routeplanner het adres niet herkend is Enterij 3 de meest dichtbijzijnde adres dat u kunt aanhouden.

Dorpsvisie enquête
Wat vind u van het dorp? Wat kan beter? Wat is goed?
Helpt u ons mee om een dorpsvisie te maken? Vul de enquête in en maak kans op mooie waardebonnen!

X