Meteen naar de inhoud

Lid worden van Vereniging Dorpsbelangen Hellum

Met een lidmaatschap bij Vereniging Dorpsbelangen Hellum helpt u ons financieel om de belangen van het dorp te behartigen en de leefbaarheid te handhaven en te bevorderen. Als dank hier voor krijgt u korting op diverse activiteiten in het dorp die wij organiseren of samen met ons georganiseerd worden. Een lidmaatschap bij Vereniging Dorpsbelangen Hellum kost slechts €7,50 per gezin per jaar.

Als u lid van onze vereniging wilt worden kunt u onderstaand formulier invullen. Na het versturen van het formulier nemen wij zo spoedig contact met u op om de aanvraag verder af te handelen.

Vanwege het gebruik van een anti-spam maatregel en om te voldoen aan de Algemene verordening persoonsgegevens (AVG) kunt u dit formulier alleen gebruiken als u alle cookies heeft geaccepteerd. Een waarschuwing geeft na het verzenden aan om deze in te schakelen als u dat nog niet gedaan heeft. Wilt u dit niet dan adviseren wij ons te bereiken via 1 van de manieren die op onze Contactpagina vermeld staan.

Velden met een * zijn verplicht.

  Adresgegevens

  Contactgegevens

  Nieuwsbrief

  Toelichting

  Wilt u nog aanvullende informatie aan ons kwijt? Bijvoorbeeld dat u telefonisch alleen binnen specifieke tijdvakken te bereiken bent? U kunt het hier onder aan ons kwijt.

  Tot slot

  U heeft nu alle benodigde gegevens ingevuld. Bewijs hieronder dat u geen robot bent en klik daarna op de knop Verzenden om alle ingevulde gegevens te verzenden. Sluit het venster met deze pagina niet voordat u een bevestigingsmelding naast de verzendknop heeft gezien! Na verwerking van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor de verdere afhandeling van het lidmaatschap.

  Bewijs dat u geen robot bent (verplicht)

  Dorpsvisie enquête
  Wat vind u van het dorp? Wat kan beter? Wat is goed?
  Helpt u ons mee om een dorpsvisie te maken? Vul de enquête in en maak kans op mooie waardebonnen!

  X