Meteen naar de inhoud

Evenement indienen

Wanneer u een evenement organiseert in Hellum en dit graag via onze website wilt delen juichen wij dit van harte toe. Via onze website bereikt veel Helmsters en mensen die geïnteresseerd zijn in alle informatie over het dorp Hellum. Vult u hier onder het formulier in om uw evenement bij ons aan te melden.

Vanwege het gebruik van een anti-spam maatregel en om te voldoen aan de Algemene verordening persoonsgegevens (AVG) kunt u dit formulier alleen gebruiken als u alle cookies heeft geaccepteerd. Een waarschuwing geeft na het verzenden aan om deze in te schakelen als u dat nog niet gedaan heeft. Wilt u dit niet dan adviseren wij ons te bereiken via 1 van de manieren die op onze Contactpagina vermeld staan.

  Persoonsgegevens

  Uw contactgegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te kunnen nemen en worden niet vermeld in de publicatie op onze website.

  Organisator

  Evenementgegevens

  Afbeeldingen

  Er bestaat een mogelijkheid om enkele afbeeldingen toe te voegen aan het evenement-item. Alle afbeeldingen zijn niet verplicht. Indien er geen foto's zijn meegestuurd bestaat er een kans dat wij een passende foto uitzoeken en toevoegen. Indien u meer afbeeldingen wilt toevoegen dan waar dit formulier u de mogelijk voor bied neemt u dan contact met ons op via 1 van de manieren die op onze contactpagina beschreven staan. Wij raden u wel aan eerst dit formulier af te maken en in te zenden.

  Uitgelichte afbeelding

  Een uitgelichte afbeelding wordt in het groot bovenaan in het evenement-item getoond. Ook wordt de foto getoond bij de samenvattingen in de evenementenlijst en als achtergrond boven het menu van de website.

  Extra afbeeldingen

  Extra afbeeldingen worden naar smaak van de plaatser op verschillende plekken in het evenement-item geplaatst.

  Toelichting

  Wilt u nog aanvullende informatie aan ons kwijt? Bijvoorbeeld dat u nog extra afbeeldingen zult sturen? Of dat uw evenement geen eindtijd zal hebben? Of dat uw evenement op meerdere dagen moet worden toegevoegd? Vermeld het in het vak hier onder.

  Tot slot

  U heeft nu alle benodigde gegevens ingevuld. Bewijs hieronder dat u geen robot bent en klik daarna op de knop Verzenden om alle ingevulde gegevens te verzenden. Als u meerdere afbeeldingen heeft toegevoegd kan het even duren voordat de bevestiging verschijnt. Sluit het venster met deze pagina dus niet voordat u een bevestiging heeft gezien!

  Bewijs dat u geen robot bent (verplicht)

  Dorpsvisie enquête
  Wat vind u van het dorp? Wat kan beter? Wat is goed?
  Helpt u ons mee om een dorpsvisie te maken? Vul de enquête in en maak kans op mooie waardebonnen!

  X