Meteen naar de inhoud

Stem op ons Bij Rabo ClubSupport!

Rabo ClubSupport 2021

De Rabobank draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij van 4 tot 25 oktober 2021 Rabo ClubSupport speciaal voor clubs, verenigingen en stichtingen. Door middel van weging met het aantal stemmen dat door leden van de Rabobank is uitgebracht wordt er een geldbedrag verdeeld onder de deelnemende verenigingen en stichtingen.

Vereniging Dorpsbelangen Hellum doet ook mee aan Rabo ClubSupport bij Rabobank Stad en Midden Groningen. Alleen leden van deze bank kunnen op ons stemmen.

Ons doel

Vereniging Dorpsbelangen Hellum zet zich in voor de leefbaarheid in en om het dorp. Zowel Sinterklaas, de dorpsbarbecue en de kinderspeeldagen worden door Dorpsbelangen georganiseerd. Recent is er aandacht besteed aan de eventueel te plaatsen windmolens. Om dit allemaal te realiseren is geld nodig! Steun ons!

Stemmen

Van 4 tot 25 oktober 2021 mogen leden van de coöperatie Rabobank Stad en Midden Groningen 3 stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs of verenigingen. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Vereniging Dorpsbelangen Hellum ontvangt een bedrag ter waarde van het aantal op Vereniging Dorpsbelangen Hellum uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Hoe kunt u ons helpen?

Uiteraard door op ons te stemmen natuurlijk! Daar voor moet u wel klant bij de Rabobank zijn én lid van de coöperatie Rabobank Stad en Midden Groningen. Dit is ons stappenplan:

  1. Controleer of u klant bent bij de Rabobank.
  2. Controleer of u lid bent van de coöperatie Rabobank Stad en Midden Groningen.
    • Al lid? Helemaal goed!
    • Nog geen lid? Als u lid bent kunt u meebeslissen met uw bank, krijgt u 4x per jaar het ledenmagazine en krijgt u aantrekkelijke aanbiedingen. Lid worden is helemaal gratis. De enige voorwaarde is dat u klant bent bij de Rabobank. Kinderen vanaf 12 jaar mogen al meestemmen mits zij toestemming van hun ouders hebben om lid te worden van de coöperatie Rabobank Stad en Midden Groningen. Meer informatie over het lidmaatschap: https://www.rabobank.nl/leden.
  3. Open tijdens de stemperiode van 4 tot 25 oktober de Rabobank app of ga naar https://www.rabobank.nl/clubsupport en breng uw stem uit op Vereniging Dorpsbelangen Hellum. U mag 3 stemmen uitbrengen op uw favoriete clubs en verenigingen. Uiteraard zouden wij het erg leuk vinden als u al uw stemmen aan ons geeft!

Deel onze oproep!

Bent u geen klant bij de Rabobank? Of wilt u ons gewoon wat extra helpen? Deel dan dit nieuwsbericht met anderen zodat de Rabobank Clubsupport actie onder de aandacht komt van alle leden van de coöperatie Rabobank Stad en Midden Groningen!

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking van de Rabobank ClubSupport actie vindt in de eerste helft van november plaats. Alle deelnemende clubs, verenigingen en stichtingen ontvangen dan de bedragen die de op hun uitgebrachte stemmen hebben opgeleverd.

Abonneer
Laat het weten als er

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties