Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

“Ongestoord genieten” met Flexwerk (muzikaal cabaret)

31 oktober 2021 @ 15:00 17:00

De Helmster Klokkeluider: Flexwerk 31-10-2021

Raakt u ook totaal gestoord… van alle herrie die u hoort? Van de macht der social media? Van alle onrust? Van alle tegenstrijdige berichten? Soms verlang je naar die goede oude tijd. Met schrijvers en artiesten als Annie M.G. Schmidt, Ramses Shaffy, Robert Long en Don Quishocking.

Het muzikaal cabaret van Flexwerk stilt dat verlangen. Met hen komt u tot de conclusie dat alles weer goed zal komen. Daartoe overtuigen de muziek en teksten van Nederlandse iconen en de eigen Flexwerken. Geniet van de rijkdom van muziek en cultuur, dicht bij huis.

De plaats waar deze voorstelling het best tot z’n recht komt is natuurlijk de Walfriduskerk in Hellum. Na een lange periode waarin voorstellingen en optredens niet mogelijk waren, kunnen de deuren van de Walfriduskerk daadwerkelijk weer open voor een breed publiek. 

Op zondag 31 oktober 2021 vindt daar tussen 15:00 en 17:00 uur de voorstelling van Flexwerk plaats. Van tevoren reserveren is belangrijk. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar . Eventuele vragen kunt u ook via dit mailadres stellen. Bij binnenkomst voor aanvang vragen we u de (verplichte) corona QR-code bij de hand te hebben. De entree bedraagt €12,50 en is inclusief een consumptie. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. 

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar
De Helmster Klokkeluider: Flyer Flexwerk 31-10-2021
De Helmster Klokkeluider: Flyer Flexwerk 31-10-2021 (klik op de afbeelding voor de volledige grootte)

De Helmster Klokkeluider

06-22233748

Bekijk de site van Organisator

Walfriduskerk

Hoofdweg 33
Hellum, 9627PA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Abonneer
Laat het weten als er

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties