Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wad’n wereldorkest

2 oktober 2022 @ 15:00 17:00

Wad'n wereldorkest
Wad’n wereldorkest. Bron: Website Wad’n wereldorkest
Flyer Helmster Klokkeluider Wad'n wereldorkest
Flyer Helmster Klokkeluider Wad’n wereldorkest

Oktoberconcert in de Walfriduskerk van Hellum. 

Stichting de Helmster Klokkeluider organiseert een concert van verbinding op zondag 2 oktober 2022, van 15:00 – 17:00 in de Walfriduskerk van Hellum.

Het Wad’ n Wereldorkest speelt volksmuziek uit veel delen van de wereld, zoals de Balkan, Rusland, Ierland, Spanje of Zuid- en Midden Amerika. Ook klezmers zijn een favoriet onderdeel op het programma. 

Ieder tijdperk en iedere samenleving kent zijn eigen muziek met zijn eigen identiteit. Zelfs binnen een samenleving heeft iedere subgroep zijn eigen muzikale taal; vrouwen, mannen, jongeren, kerkgenootschappen, fans etc. om zich te onderscheiden van de rest of juist om zich aan elkaar te verbinden. Kortom muziek is naast eten, drinken en ademhalen een van de meest elementaire activiteiten in het leven. Het laat zien wat er gaande is en wie bij elkaar horen en wie er verschillen. 

Het Wad’n wereldorkest wil verbinden door klanken die emoties vertolken. Zij wil al die mensen laten luisteren en voelen om samen gevoelens te delen en zo beter te kunnen deelnemen aan een leefbare maatschappij. Muziek die niet wil onderscheiden, maar wil verenigen door gedeelde emoties te maken en te delen. Iets waarvoor zeker in een maatschappij met toenemende sociale en culturele ongelijkheid een dwingende noodzaak is. 

De entree bedraagt €12,50, inclusief één consumptie en een versnapering. Kaarten zijn tegen cash betaling verkrijgbaar in de Walfriduskerk, of vooraf te reserveren door een mail aan  en het entreebedrag onder vermelding van uw naam en concertdatum over te maken naar IBAN NL79 RABO 03 79 14 88 38. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via .

€12,50 Contant in de Walfriduskerk of vooraf reserveren per e-mail. Zie bovenstaande beschrijving.

Walfriduskerk

Hoofdweg 33
Hellum, 9627PA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Abonneer
Laat het weten als er

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Abonneer
Laat het weten als er

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties