Meteen naar de inhoud

Stichting Stadsvervoer HS: Gemakkelijk en voordelig reizen per OV tussen Hellum en Hoogezand v.v.

Dit artikel is ingestuurd door Stadsvervoer HS.

Buurtbus 516 bij keerlus Scharmer
Buurtbus 516 bij keerlus Scharmer. Bron: Stichting Stadsvervoer HS

Gemakkelijk en voordeling reizen per Openbaar Vervoer vanuit Siddeburen, Hellum, Schildwolde, Slochteren en Froombosch, naar een groot deel van Hoogezand en Sappemeer v.v.

Bij het bestuur van Stichting Stadsvervoer HS zijn er de afgelopen weken meerdere vragen binnen gekomen  over de mogelijkheden om vanuit bovengenoemde plaatsen, per openbaar vervoer naar diverse plaatsen in Hoogezand en Sappemeer te reizen. Daarom willen we nogmaals iedereen op de hoogte brengen van de mogelijkheden.

Stichting Stadsvervoer HS rijdt met buurtbus lijn 516 (gemakkelijke lage instap, rollator en kinderwagen mag mee) , zes dagen per week (niet op zondag) vanaf het Medisch Centrum aan de Erasmusweg in Hoogezand, met als eindbestemming Harkstede  v.v.

Vanuit Froombosch, Slochteren, Schildwolde, Hellum en Siddeburen

kunt U via Qbuzz lijn 178 bij het dorpshuis in Kolham direct aansluitend overstappen op de buurtbuslijn 516, welke als eindbestemming het Medisch Centrum in Hoogezand heeft.

Kosten voor deze buskaart zijn €2,- (alleen PIN betaling) Deze buskaart geeft tevens het recht voor een overstapmogelijkheid op stadsbuslijn 515, waarmee U door een zeer groot deel van Hoogezand en Sappemeer kunt  reizen. 

Passagiers vanuit Hoogezand  

kunnen met buurtbus 516 vanaf het Medisch Centrum langs o.a. de halteplaatsen Jumbo Pleiaden, Martenshoek, via de Industrieweg (langs Foxhol) naar de halte Rengerslaan in Kolham reizen, waar weer de mogelijkheid is om over te stappen naar de Qbuzz lijn 178. Deze lijn 178 rijdt vervolgens via Kolham (dorpshuis), Froombosch, Slochteren, Schildwolde, Hellum naar zijn eindbestemming in Siddeburen.  De wachttijd voor het overstappen bij de halteplaats Rengerslaan is plm. 5 minuten. De kosten voor een buskaart van buurtbus 516 bedragen slechts €2,- (ook hier alleen PIN betaling mogelijk).

De ritprijzen, dienstregelingen en meer info kunt U vinden in onze folders en op de website www.stadsvervoerhs.nl        Of bel voor info met de coördinator tel. 06- 23904204

Stichting Stadsvervoer HS

”op uw gemak reizen binnen de regio!”

Stadsbus en buurtbus
Stadsbus en buurtbus. Bron: Stichting Stadsvervoer HS
Abonneer
Laat het weten als er

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties