Meteen naar de inhoud

Bekendmakingen gemeente Midden-Groningen ook online te vinden

De bekendmakingen van de gemeente Midden-Groningen zijn ook online te vinden op de website van de overheid: https://www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt Hier toetst u uw postcode en huisnummer in alsmede de straal waarbinnen de te tonen bekendmakingen zich moeten bevinden. Dit is één van de alternatieven nu de Regiokrant (waarin de gemeente haar bekendmakingen ook publiceert) niet meer wordt bezorgd in Hellum.

Wilt u automatisch e-mails ontvangen over bekendmakingen uit uw buurt? Dan kunt u zich op de website van de overheid aanmelden voor de attenderingsservice: https://www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt#meld-u-aan-voor-de-e-mailservice

Indien het voor u niet mogelijk is de berichten digitaal te lezen dan kunt u dit aangeven bij de gemeente. Er zal dan naar een oplossing worden gezocht.

Liever de bekendmakingen in de Regiokrant lezen?

Ondanks dat de Regiokrant niet meer in Hellum wordt bezorgd kun u de bekendmakingen nog steeds in de Regiokrant lezen. De Regiokrant heeft een online archief van haar kranten: https://www.regiokrant.info/krantenarchief De nieuwste editie staat telkens bovenaan weergegeven op deze pagina.

U kunt ook kosteloos de papieren versie van de Regiokrant ophalen bij PLUS Spithoff in Schildwolde en Albert Heijn Bianca & Harry Zweepe in Siddeburen.

Abonneer
Laat het weten als er

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties