Meteen naar de inhoud

Ideeën gezocht voor feestelijke heropening dorpscafé op 1 april (geen grap)

Nu de Coronaregels steeds verder versoepeld worden zullen wij het dorpscafé waarschijnlijk op de eerste vrijdag van april weer openen in de achterzaal van Dorpshuis Tonegido vanaf 18:00 uur. De eerste vrijdag van april valt op 1 april, maar de opening van het dorpscafé is GEEN grap!

Wij willen de opening van het eerste dorpscafé van het jaar feestelijk maken en vragen of jullie daar ideeën voor hebben. Laat het ons weten! Jullie kunnen het ons onder andere laten weten hier onder bij de reacties, via onze Facebookpagina of via ons contactformulier.

Abonneer
Laat het weten als er

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties