Meteen naar de inhoud

Oud-Helmster Sharon de Bos schitterde met When I Was Your Man in The Voice of Holland (Spoileralert!)

Oud-Helmster Sharon de Bos hoort juryoordeel aan over haar blind audition in The Voice of Holland
Oud-Helmster Sharon de Bos hoort juryoordeel aan over haar blind audition in The Voice of Holland – Bron still: RTL XL / ITV Studios

Afgelopen maandag berichtten wij u al over de deelname van oud-Helmster Sharon de bos aan The Voice of Holland. De uitzending vond vanavond vrijdag 14 januari plaats op RTL4.

In de uitzending

Om even voor 21:00 uur kwam de nu in Hellum wereldberoemde 28-jarige Sharon met haar optreden voorbij in The Voice. In het interview vooraf verteld ze dat ze samen met haar vriend Sebastián Honores Espejo en zus Mila de Bos naar de studio is gekomen. Ook verteld ze over hoe zij en haar vriend elkaar ontmoet hebben en hoe het leven in Madrid is.

Na een klein stukje over een andere kandidaat is het vervolgens de beurt aan Sharon om te schitteren op dat prachtige grote podium van The Voice of Holland tegenover de 4 juryleden Ali B, Anouk, Glennis en Waylon. Wie o wie zal de stoel draaien?

Spoileralert!

Als u het blok “Het optreden en de uitslag” hier onder uitklapt komt u de uitslag van het optreden te weten.
Als u eerst de hele aflevering wilt bekijken zonder dat we de uitslag van te voren verklappen kunt u het blok “Gehele uitzending” uitklappen. Gebruik de + rechts van de titels om de blokken uit te klappen.
Het optreden en de uitslag

Zenuwachtig (wat begrijpelijk is bij zo’n grote show) stapt Sharon het podium op. Aldaar brengt ze het nummer “When I Was Your man” van Bruno Mars ten gehore.

Lange tijd komt er geen actie van de juryleden. Niemand lijkt zich om te draaien en zus Mila laat daarover haar ongenoegen weten: “Kom op man! Doe je oren open!”

Uiteindelijk draait dan toch de stoel van Glennis en enige tellen later die van Ali B. Een last valt van de schouders van Sharon, maar ook van vriend Sebastián en zus Mila.

Er klinken enkele kritische noten van de juryleden, maar bij elkaar vond men het erg mooi optreden.

Na enig twijfelen kiest Sharon voor team Glennis.

Heel Hellum feliciteert Sharon met de winst en wenst haar veel succes bij de volgende ronde!

Kijk hier onder het hele optreden en de beoordeling terug:

Werkt bovenstaande video niet? Klik dan hier: https://www.rtlxl.nl/programma/the-voice-of-holland/c39d1eb5-0d0e-4394-abc7-88ac8494ce92

Gehele uitzending

Bekijk hier onder de hele aflevering. Vanaf 39:33 minuten wordt Sharon geïnterviewd. Vanaf 42:17 minuten is haar optreden.

Werkt bovenstaande video niet? Klik dan hier: https://www.rtlxl.nl/programma/the-voice-of-holland/305d21a4-5448-44d0-8338-9abafe1f2356

Volg ook het Instagramaccount van Sharon om haar avontuur vanuit haar eigen beleving te volgen: @sharondebosmusic.

Abonneer
Laat het weten als er

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dorpsvisie enquête
Wat vind u van het dorp? Wat kan beter? Wat is goed?
Helpt u ons mee om een dorpsvisie te maken? Vul de enquête in en maak kans op mooie waardebonnen!

X