Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TOF! Partyband & Jannes

15 juli 2023 @ 21:00 16 juli 2023 @ 01:30

TOF! Partyband & Jannes - 2023

Het volleybaltoernooi is natuurlijk niets zonder een spetterend eindfeest in onze feesttent. Na het succes van vorig jaar sluiten we onze 23e recreatief volleybaltoernooi wederom af met de super gezellige en spetterende TOF! Partyband. Om het feest compleet te maken zal ook rasechte volkszanger Jannes komen zingen in onze feesttent!

🕰 We beginnen de feestavond om 21:00 uur.
🎟 De toegang is geheel gratis!
🌍 Locatie: Sportveld Hellum

📄 Bekijk onze complete meest actuele programma op onze website: https://www.aigenwies.nl/programma/

Bekijk ook onze Facebook evenementenpagina! Laat bij al onze Facebook evenementen weten of je er bij bent! En deel het met al je familie, vrienden, collega’s, buren, etc. Want al die sportiviteit en feestgedruis wil toch niemand missen? 😉

Over TOF! Partyband:

TOF! Partyband tijdens de afsluitende feestavond van het recreatief volleybaltoernooi in 2022
TOF! Partyband tijdens de afsluitende feestavond van het recreatief volleybaltoernooi in 2022. Foto: Stichting Aigenwies / Jeroen Maathuis

De tent op z’n kop met allround repertoire. TOF! is regelmatig te zien op de grotere evenementen door het hele land. Met een setlist variërend van top 40, feest, dance, nineties, dance classics tot en met de beste Nederlandstalige toppers en de hedendaagse hits komt er van alles voorbij. Als je éénmaal bij TOF! bent geweest weet je: deze band weet alles van feesten!

Vorig jaar was TOF! Partyband voor het eerst bij ons. De gezelligheid en goede muziek die ze meebrachten heeft ons doen besluiten dat ze er dit jaar gewoon opnieuw bij zijn! Opnieuw zal op zaterdag 15 juli 2023 vanaf 21:00 uur het dak er af gaan met deze beregezellige en beregoeie band! En het mooie is dat de toegang tot de feesttent deze avond helemaal gratis is!

Bron tekst: Easy Bookings (https://easybookings.nl)

Over Jannes:

Jannes
Jannes. Bron: Viking Entertainment Group press-kit

Jannes is niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit en al jaren één van de grootste volkszangers wie ons land kent. Hij word ook wel de koning van de piratenmuziek genoemd. Al jaren genieten zijn ontelbare fans van zijn Nederlandstalige hits en is hij na al die jaren nog steeds een veel geboekte artiest. 

In 1973 werd hij geboren op het woonwagenkamp in Emmen, al snel is hij aangestoken met het muziekvirus. En als we Jannes moeten geloven is het einde nog lang niet in zicht. Zelf is hij erg nuchter gebleven ondanks zijn grote successen. “Ik wil gewoon mijn fans steeds weer van nieuwe liedjes laten genieten” aldus Jannes zelf. 

Zo’n rasechte volkszanger als Jannes kan natuurlijk niet ontbreken in onze line-up en daarom zie je hem zaterdagavond 15 juli 2023 bij ons in de feesttent! De toegang tot de feesttent is helemaal gratis!

Bron tekst: Viking Entertainment Group
Meer info: https://www.jannesonline.nl

Gratis Gratis toegang!

Sportveld Hellum

Enterij 1
Hellum, Groningen 9627PR Nederland
+ Google Maps
Abonneer
Laat het weten als er

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Abonneer
Laat het weten als er

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dorpsvisie enquête
Wat vind u van het dorp? Wat kan beter? Wat is goed?
Helpt u ons mee om een dorpsvisie te maken? Vul de enquête in en maak kans op mooie waardebonnen!

X