Meteen naar de inhoud

Nieuw: e-mailabonnement gemeentenieuws Midden-Groningen

Vanuit de gemeente ontvingen wij dit bericht:

Nieuw: gemeentenieuws Midden-Groningen elke week per mail ontvangen

Wilt u het gemeentenieuws graag elke week per mail ontvangen? Misschien omdat u de Regiokrant niet ontvangt of het gemeentenieuws liever digitaal krijgt? Vanaf nu kunt u een abonnement nemen op het gemeentenieuws. Nieuwsberichten, informatie over raadsvergaderingen en ook de officiële berichten over bijvoorbeeld vergunningen en evenementen ontvangt u dan per mail. We versturen het gemeentenieuws op deze manier elke week vanaf 4 januari 2023.

Inschrijven kan via: www.midden-groningen.nl/digitaleregiokrant

Abonneer
Laat het weten als er

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties