Meteen naar de inhoud

Glasvezel van ViberQ: gaat het door of niet?

Op dit moment ziet het er naar uit dat de 50% die nodig is om ook de witte adressen van glasvezel van ViberQ te kunnen voorzien niet gehaald gaat worden. Zoals u op de glasvezelpagina’s kunt zien zitten we volgens onze berekeningen nu op 22% voor het hele dorp. Hierbij moet worden opgemerkt dat dit gebaseerd is op oudere statistieken van ViberQ die met ons gedeeld zijn in combinatie met op onze website ingevulde inventarisatieformulieren. Het kan dus zijn dat wij een deel qua aanmeldingen gemist hebben in onze huidige statistieken.

Vanavond gaan wij over de huidige voortgang in gesprek met ViberQ.

Houdt uw mailbox en/of onze Facebook-pagina en/of website in de gaten voor nieuwe berichten en informatie over eventuele stappen die u kunt ondernemen om uw eventuele aanmelding voor een glasvezelaanbieder tijdig nog te wijzigen of annuleren.

Nader bericht volgt.

Abonneer
Laat het weten als er

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties