Meteen naar de inhoud

Garagesale / rommelmarkt Steendam en Tjuchem zondag 26 september

Op verzoek van de dorpsverenigingen van Steendam en Tjuchem delen wij met u deze aankondiging:

Aardbevingsvlag in Steendam
Aardbevingsvlag in Steendam

STEENDAM EN TJUCHEM RUIMEN OP!!

Garagesale / rommelmarkt op zondag 26 september tussen 10:30 en 16:00 uur.

Door de komende versterkingsmaatregelen voor Steendam en Tjuchem wordt er al veel opgeruimd. Deze garagesale-dag is een mogelijkheid voor de inwoners om overtollige spullen rechtstreeks aan belangstellenden aan te bieden.

Allerlei spullen/spulletjes, meubels, huisraad, speelgoed, plantjes, huisvlijt, enz., enz. worden aangeboden op de oprit of vanuit de garage, maar ook vanaf meerdere ‘kramen’ op de parkeerplaats bij Kaap Steendam: Damsterweg 20, op het achtererf van de boerderij aan de Damsterweg 83/Hoofdweg naar Tjuchem en op het voorplein van  de Velemansdroom in Tjuchem.

Waar een vlag in de tuin, oprit of plein staat bent u welkom! Alle deelnemers komen op een overzichtskaartje te staan dat verspreid zal worden aan de bezoekers zodat deze kunnen zien waar men allemaal terecht kan.

Op deze dag zijn er dus heel veel kleine winkeltjes in de open lucht (dus corona-proof) te vinden waar iedereen wel wat kan scoren!

De in de aankondiging genoemde adressen met kramen staan ook in onderstaand kaartje. U herkent ter plaatse alle deelnemende locaties aan het voeren van een vlag. Op de dag zelf krijgt u ter plekke dus een flyer met alle deelnemende locaties.

Abonneer
Laat het weten als er

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dorpsvisie enquête
Wat vind u van het dorp? Wat kan beter? Wat is goed?
Helpt u ons mee om een dorpsvisie te maken? Vul de enquête in en maak kans op mooie waardebonnen!

X