Meteen naar de inhoud

“De Stamtoavel van Hellum” begint weer vanaf 16 september

Seniorencafé 20 februari 2020: 006
Seniorencafé 20 februari 2020

Door Corona was de laatste editie van “De Stamtoavel” eventjes geleden, maar nu Corona steeds verder wordt bestreden en de Coronamaatregelen steeds verder worden versoepeld komen meer en meer activiteiten weer terug. Zo ook “De Stamtoavel“. Voorlopig wordt dorpshuis Tonegido alleen nog voor zakelijke bijeenkomsten gebruikt, maar vanaf 16 september is in ieder geval “De Stamtoavel van Hellum” weer terug op elke 3e donderdag van de maand om 15:00 uur. Opgave dient te geschieden via het contactformulier of per e-mail op .

De stamtoavel” (Gronings voor “De Stamtafel”) is bijeenkomst waar meestal wat oudere mensen elkaar ontmoeten in dorpshuis Tonegido om te drinken, te praten, spelletjes te spelen, te koken, te eten, informatie op te zoeken en uitwisselen, problemen te bespreken en nog veel meer.

Het is voor de Helmsters de gelegenheid om elkaar te spreken en kan als dat gewenst is de basis zijn voor verdere contacten of activiteiten.

Abonneer
Laat het weten als er

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties