Meteen naar de inhoud

Vernieuwde website geopend!

Helmster vlag
Helmster vlag

Daar is ie dan! Onze totaal vernieuwde website! Veel tijd en moeite is er gestoken in deze grondige vernieuwing van de website. Een website boordevol informatie voor, maar ook door het dorp.

Vrijwilliger Jeroen Maathuis heeft de vernieuwing van de website op zich genomen met wat u nu op deze website ziet als eindresultaat. Veel van de op de website getoonde foto’s zijn door hem gemaakt.

Vanwege maatregelen rondom Corona kunnen wij helaas de opening van de website niet samen met de inwoners van het dorp vieren en daarom is de openingshandeling door Vereniging Dorpsbelangen Hellum secretaris Henk Jan van der Sluis , bestuurslid Siemon Niehof en webmaster Jeroen Maathuis uitgevoerd.

Wat vind u op onze website?

Op onze website vind u allereerst vooral veel informatie over het dorp zoals:

Foto van de Sitemap pagina op de website
Foto van de Sitemap pagina op de website.
Foto: Jeroen Maathuis

Interactief

Foto van reactieformulier onder een nieuwsartikel
Foto van reactieformulier onder een nieuwsartikel.
Foto: Jeroen Maathuis

Ook willen wij middels deze website meer de interactie met u als bewoner van het dorp aan gaan: Wat houd u bezig? Hoe beleeft u Hellum? Wat kan er beter? Wat is al heel goed in het dorp? Om dit te bewerkstelligen heeft u de mogelijkheid om te reageren op nieuwsartikelen (vereist een account, zie de documentatiepagina’s), kunt u schrijven in het gastenboek en kunt u contact met ons opnemen via ons digitale contactformulier. Ook kunt u middels een digitaal formulier aangeven dat u graag lid wilt worden van Vereniging Dorpsbelangen Hellum. Dit kost slechts €7,50 per gezin per jaar!

We blijven kijken naar nieuwe mogelijkheden om u als bewoner ook digitaal thuis te laten voelen in Hellum. Daarom denken we er over na om (naar een idee van webmaster Jeroen Maathuis) u als gezin de mogelijkheid te bieden om u zelf voor te stellen op onze stratenpagina’s middels een foto van uw gezin voor uw huis en een kort verhaaltje over uw gezin. Belangstellenden kunnen alvast contact opnemen via e-mail op .

Tot slot

Hoewel de website momenteel al behoorlijk compleet is blijven wij constant bekijken hoe wij de website nog beter kunnen maken. De website kan dus af en toe hier en daar wat veranderen. En mocht u zelf een foutje tegen komen, een idee hebben voor iets nieuws op de website of anderszins uw ideeën over de website aan ons kwijt willen dan kunt u ons bereiken via ons contactformulier.

Wij hopen dat u met de vernieuwde website net zo enthousiast zult zijn als dat wij nu zijn! Wij wensen u veel plezier op onze nieuwe website!

Met vriendelijke groet,
Jeroen Maathuis
namens Vereniging Dorpsbelangen Hellum

Abonneer
Laat het weten als er

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties