Meteen naar de inhoud

Oud papier ook in de Afvalwijzer vermeld

Op onze website vermelden wij al enige tijd in de evenementenkalender op welke data het oud papier weer wordt ingezameld zodat u tijdig uw oud papier container bij de weg kunt zetten: https://www.dorpsbelangenhellum.nl/evenementen/categorie/oud-papier/ Het is nu echter ook mogelijk om net als voor de GFT- en restafvalcontainer meldingen op uw mobiele telefoon te krijgen met behulp van de Afvalwijzer app.

De Afvalwijzer app (of eigenlijk Afval Midden-Groningen app) toont u diverse informatie mbt afvalinzameling. De app laat u zien welke afvalstromen op welke dagen worden ingezameld, laat nieuws gerelateerd aan afval zien en u kunt er vaste inzamellocaties voor enkele afvalstromen in vinden. Ook kan de app zogenaamde pushberichten sturen om u tijdig te waarschuwen om uw container bij de weg te zetten. Dit alles kan ook via een website en notificaties per e-mail.

Bent u niet zo handig met uw smartphone of computer? Wij hebben nu een uitlegpagina geplaatst waarbij wij onze uiterste best hebben gedaan om een zo duidelijk mogelijke stap voor stap uitleg te schrijven. De uitlegpagina is te vinden via de pagina over Afvalinzameling of rechtstreeks via deze link: https://www.dorpsbelangenhellum.nl/dorp/praktische-informatie/afvalinzameling/afvalwijzer-app-gebruiken/
Na de stappen te hebben doorlopen krijgt u op uw telefoon of e-mail een notificatie wanneer u welke container bij de weg moet zetten. Dus ook voor oud papier.

Abonneer
Laat het weten als er

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties