Meteen naar de inhoud

Dorpsbelangen Hellum nu ook op Facebook!

Vanaf nu is Vereniging Dorpsbelangen Hellum ook te vinden op Facebook. De link naar onze Facebookpagina is eenvoudig en goed te onthouden:

https://www.facebook.com/dorpsbelangenhellum

Foto Facebookpagina Dorpsbelangen Hellum
Foto Facebookpagina Dorpsbelangen Hellum. Foto: Jeroen Maathuis

De pagina is opgezet door onze webmaster Jeroen Maathuis en zal al onze nieuwsberichten en evenementen gaan bevatten. Ook zullen er af en toe zullen losse korte berichten, foto’s en video’s op onze Facebookpagina verschijnen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat wij als bestuur zelf ook reageren op vragen en opmerkingen gericht aan Dorpsbelangen Hellum.

Met de eigen Facebookpagina streven wij er naar om alle informatie voor iedereen eenvoudig toegankelijk te maken en ook eenvoudiger te delen met anderen. Daarnaast blijven de knoppen voor het delen van onze berichten op social media beschikbaar onderaan elke websitepagina. Naast onze eigen Facebookpagina zal onze webmaster Jeroen Maathuis ook regelmatig onze berichten blijven delen in de Facebookgroep HELLUM, Parel van de Woldstreek.

Kortom: Vind ons leuk op Facebook! Dat vinden wij leuk! 👍

Abonneer
Laat het weten als er

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dorpsvisie enquête
Wat vind u van het dorp? Wat kan beter? Wat is goed?
Helpt u ons mee om een dorpsvisie te maken? Vul de enquête in en maak kans op mooie waardebonnen!

X