Meteen naar de inhoud

Dorpscafé Hellum weer van start!

HOERA, HOERA, HOERA!

Dorpscafé Hellum weer van start!

Na een stil jaar is het gelukkig weer toegestaan activiteiten te organiseren. Het dorpscafé is in de achterste zaal van Dorpshuis Tonegido (Hoofdweg 52a) en start weer vanaf 5 november. Daarna is het iedere eerste vrijdag van de maand.
Het Dorpscafé start met een maaltijd om 18:00 uur. Het is prettig indien u zich hier voor opgeeft bij het secretariaat van Dorpsbelangen (). Bij niet opgeven loopt u het risico de hond in de pot te vinden.

Indien u niet mee eet, maar wel naar het café wilt is dat vanzelfsprekend mogelijk. U schuift dan gewoon later op het door u gewenste tijdstip aan. De sluitingstijd is afhankelijk van het aantal bezoekers, maar ligt meestal rond 23:00 uur.

Indien het u leuk lijkt ook een keer te koken dan kunt u zich daarvoor opgeven bij het secretariaat van Dorpsbelangen:

Het zou leuk zijn als deze Helmster activiteit door heel veel Helmsters wordt bezocht. Neemt u daarom uw buren mee, of neemt u nieuwe inwoners van het dorp mee. Allemaal van harte welkom!

In verband met de huidige corona maatregelen maken we gebruik van de corona-check-app (QR-code) of een negatief testbewijs die niet ouder is dan 24 uur. Dit geldt voor iedere bezoeker vanaf 13 jaar.

Biertaps

Data:

5 november4 maart
3 december1 april
7 januari6 mei
4 februari3 juni

Op 5 november is de maaltijd stamppot welke bereid wordt door onze koks Henk Jan en Siemon. De bardienst wordt verzorgd door Siemon.

Alle data van het Dorpscafé staan ook in de categorie Dorpscafé van de evenementenkalender: https://www.dorpsbelangenhellum.nl/evenementen/categorie/dorpscafe/

Abonneer
Laat het weten als er

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties