Meteen naar de inhoud

Gratis survivaltocht op 24 september in Kolham voor de jeugd

Brenda de Boer, jongerenwerker Kwartier Zorg en Welzijn, vroeg ons of wij haar oproep voor de door Kwartier Zorg en Welzijn en Ecomotion georganiseerde survivaltocht in Kolham zouden willen delen. Dat willen wij zeker wel doen zodat ook de Helmster jeugd de kans krijgt zich op te geven voor deze leuke gratis activiteit. De survivaltocht is op 24 september tussen 19:00 en 23:00 uur in Kolham. Zie bijgaande afbeeldingen voor meer informatie.

Voor vragen kan er contact worden opgenomen met Brenda op het e-mailadres of op het telefoonnummer 06-52671190.

Abonneer
Laat het weten als er

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties