Meteen naar de inhoud

Geen ledenvergadering in maart

Beste Helmster,

Meestal vindt er rond half maart een algemene ledenvergadering plaats van de Vereniging Dorpsbelangen Hellum. U zult begrijpen dat dit in de huidige omstandigheden helaas niet mogelijk is. Om het in zo’n grote groep via beeldbellen te doen zien we ook niet zo zitten vooropgesteld dat we dit al technisch zouden kunnen realiseren. Wat we wel kunnen doen is u ter zijner tijd het jaarverslag 2020 toesturen. Verder wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website ( www.dorpsbelangenhellum.nl) waar we dan de meer recente ontwikkelingen kunnen laten zien.

Voor wie nog geen lid van onze vereniging is: voor slechts € 7,50 kunt u lid worden. U kunt zich eenvoudig aanmelden door naar ons contactformulier te gaan en uw naam, adres en eventueel telefoonnummer door te geven. Hetzelfde geldt voor het opvragen van het jaarverslag, het doorgeven van specifieke vragen, suggesties of opmerkingen.

Namens het bestuur van de vereniging dorpsbelangen Hellum een hartelijke groet.
Henk Jan van der Sluis
Secretaris

Abonneer
Laat het weten als er

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties